BS-header-01 BS-header-02 BS-header-03 BS-header-03b BS-header-07

Uitzendbureau voor de bouw- en schoonmaakbranche

Heeft u regelmatig personeel nodig voor schoonmaakwerkzaamheden of werkzaamheden in de bouw? Wij leveren gemotiveerd en flexibel inzetbaar personeel dat bereid is hard te werken om uw bedrijf waar het kan te ondersteunen of ontlasten. Door tijdelijk personeel in te schakelen houdt u uw organisatie flexibel en dat heeft grote voordelen. Het is dan natuurlijk wel van belang dat u voor honderd procent op dat personeel kunt bouwen. Wij zorgen altijd voor deskundig en betrouwbaar personeel. Daarvoor hanteren wij een strenge wervings- en selectieprocedure. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gemotiveerd en consciëntieus. Ze begrijpen heel goed wat uw bedrijf nodig heeft.


 

Schoonmaak personeel

Wilt u altijd kunnen vertrouwen op een frisse en schone werkplek voor uzelf en uw medewerkers? Wij helpen u graag uw bedrijf of instelling schoon te houden. Of het nu gaat om een kantoor, scholen, fabrieken, restaurants of appartementen, onze medewerkers weten exact wat ze moeten doen om een schone werkomgeving te creëren. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren altijd service op maat. Dat betekent dat ons personeel flexibel inzetbaar is, maar ook graag duidelijke afspraken met u maakt en die nakomt. Uiteraard zijn uw wensen daarbij belangrijk. Alleen zo kunnen wij er voor zorgen dat u tevreden bent over onze service.

 

Personeel voor de bouw

Heeft u behoefte aan extra personeel in de bouw? Wij leveren tijdelijk personeel om u op flexibele basis te ontlasten of ondersteunen. Als u een spoedopdracht heeft gekregen en snel een paar goede mensen wilt inzetten bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor langere klussen leveren wij graag goed geschoold personeel. Ook in de bouw geldt dat wij alleen vakmensen leveren met kennis van zaken. Al onze medewerkers hebben veel ervaring en beschikken over de juiste diploma’s. Ze werken stuk voor stuk graag en gemotiveerd voor lange of korte klussen, bij een calamiteit of ter aanvulling van een bestaand team.

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.