BS-header-01 BS-header-02 BS-header-03 BS-header-03b BS-header-07

Werken in de bouw- of schoonmaakbranche?

Ben jij schoonmaker of werk je in de bouw? Dan weet je als geen ander wat dat betekent. Flink aanpakken, je aan de afspraken houden en gericht zijn op resultaat. Natuurlijk ben je betrokken bij je werk en verleen je graag een goede service. Bij ons mag je daarom altijd meedenken en krijg je een werkplek waar je gewaardeerd wordt voor jouw harde werk.

 

Mensen die van aanpakken houden vinden wij bijzonder. Daar zijn we zuinig op. Daarom doen we er alles aan om er voor te zorgen dat jij je werk goed en met plezier kunt doen. Je kunt rekenen op een goede beloning en waardering voor je inzet. Tenslotte doe je dit niet alleen voor je lol.

 

Heb jij de juiste diploma’s, vind je het leuk om zowel zelfstandig als in een team te mogen werken en vind je het niet erg af en toe een uurtje langer door te gaan? Voel jij je happy als je goed resultaat hebt afgeleverd na een uitdagende klus en word je graag betrokken bij je werk? Dan nodigen we je uit om ons team te komen versterken!

 

Schrijf je in!

Wij zijn altijd op zoek naar talent en voor serieuze kandidaten hebben we altijd werk. Geef ons je gegevens door en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Please let us know your message.
neem over
Ongeldige invoer
Na het verzenden ontvangt u een automatisch antwoord. Een definitieve reactie van ons administratie team volgt zo spoedig mogelijk .