BS-header-01 BS-header-02 BS-header-03 BS-header-03b BS-header-07

Aanvullende diensten van Bismillah Schoonmaakbedrijf

Naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden op locatie bij bedrijven en instellingen voeren wij tevens extra diensten uit. Zo kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld extra onderhoud van vloeren, tapijten, meubels, raambekleding en plafonds. Ook zijn wij gespecialiseerd in het goed onderhouden en reinigen van horeca keukens. Of het nu gaat om regulieren diensten of calamiteiten, wij staan altijd direct voor u klaar. 

 

 

Vakwerk voor professionele horecakeukens

Heeft u een horecabedrijf en wilt u dat uw keuken een keer goed onderhanden wordt genomen? Wij staan graag voor u klaar. Als specialist weten wij wat goed schoonmaken is, het is tenslotte ons vak. Uw bedrijf is onze zorg en daarom bieden wij altijd service op maat en volledige flexibiliteit.

Onderhouds services

Wilt u naast onze schoonmaakservice voor uw interieur ook graag schone ramen, kozijnen, vloeren, meubels en plafonds? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij zijn al meer dan vijftien jaar de beste keuze in onderhoudsservices en leveren uitstekende kwaliteit. Al onze werkzaamheden worden altijd door ons eigen, streng geselecteerde en ervaren personeel uitgevoerd. Ook bij calamiteiten staan zij direct voor u klaar.

Wij blinken uit in:

*  glazenwassen

*  vloerreiniging

*  tapijtonderhoud

*  meubelonderhoud

*  reiniging van plafonds

*  onderhoud van kozijnen   

 


Meer weten?

Onze schoonmakers zijn vakbekwaam en deskundig en gaan resultaatgericht te werk. U bent altijd verzekerd van 100% resultaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij stellen graag samen met u een programma op met tijden en dagen die u het best uitkomen. Wij houden ons altijd aan een duidelijk schoonmaak plan, zodat u weet waar u aan toe bent en eenvoudig kunt controleren of de afgesproken diensten ook daadwerkelijk geleverd zijn. Helder en duidelijk.