BS-header-01 BS-header-02 BS-header-03 BS-header-03b BS-header-07

Bismillah Schoonmaakbedrijf

&   Uitzendbureau

Bismillah Schoonmaakbedrijf - kwaliteit en service

Heeft u behoefte aan een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat gericht is op kwaliteit? Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring met het schoonmaken van bedrijven, kantoren, restaurants, scholen en instellingen en hebben altijd tevreden klanten. Service en kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij voeren dan ook een strenge wervings- en selectieprocedure om er zeker van te zijn dat wij alleen gemotiveerd personeel aannemen. Onze ploegen worden altijd zorgvuldig samengesteld en dat garandeert efficiëntie en zekerheid voor uw bedrijf of instelling.

Service op maat

Bij Bismillah Schoonmaakbedrijf bent u altijd verzekerd van een fris en schoon interieur. Ons personeel zet zich volledig gemotiveerd in om u een fijne werkplek te garanderen. Onze controllers en teamleiders lopen elke schoonmaakdienst extra na en zorgen ervoor dat u echt geen omkijken meer heeft naar uw interieur. Uw verwachtingen zijn voor ons vanzelfsprekend. Daarover maken we duidelijke afspraken die altijd worden nagekomen. Bij ons vindt u daarom geen slordigheden of vergeten plekjes. Zo heeft u altijd zin om aan het werk te gaan en kunt u zich op een frisse werkplek concentreren op uw eigen taak.


Wij leveren schoonmaak diensten voor

*  Kantoren

*  Sanitaire ruimten

*  Scholen

*  Kantines

*  Bedrijven en fabrieken

*  Trappenhuizen

*  Appartement complexen

*  Restaurants

Aanvullende diensten van Bismillah Schoonmaakbedrijf

Naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden op locatie bij bedrijven en instellingen voeren wij tevens extra diensten uit. Zo kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld extra onderhoud van vloeren, tapijten, meubels, raambekleding en plafonds. Ook zijn wij gespecialiseerd in het goed onderhouden en reinigen van horeca keukens. Heeft u een horecabedrijf en wilt u dat uw keuken een keer goed onderhanden wordt genomen? Wij staan graag voor u klaar. Als specialist weten wij wat goed schoonmaken is, het is tenslotte ons vak. Uw bedrijf is onze zorg en daarom bieden wij altijd service op maat en volledige flexibiliteit.

 

Wilt u meer weten over onze schoonmaak diensten? Neem dan nu contact met ons op!Wat anderen van ons vinden.....

Wat me vooral opviel tijdens het maken van deze website, is de correcte en juiste aanlevering van de benodigde gegevens. Daaraan kun je merken , dat er een goede organisatie achter zit. En dat bied perspectieven voor hun klanten .
Mick Willemsen / Webdesigner/Madstudio